Financiële dienstverlening


a. Financiële administratie
U wilt op elk moment een juist overzicht van de kosten en opbrengsten van uw onderneming. Ik regel dit! Uw boekhouding is de basis voor alle fiscale verplichtingen én stelt u in staat om de juiste beslissingen te nemen. Daarom is een goed overzicht erg belangrijk. Veel ondernemers zijn zo druk met hun werk, dat zij niet toekomen aan hun administratie. Daarom regel ik alles tot in de puntjes. Door de digitaliseringsmogelijkheden is alles vanaf afstand te regelen. Werkt u liever met een papieren administratie? Ook dit is mogelijk. Wilt u altijd en overal toegang tot uw administratie? Dan zet ik uw administratie online. Hier kunt u dan zelf rapportages uithalen. Ook kan ik u een dashboard functionaliteit aanbieden, zodat u in grafiekvorm uw bedrijfsresultaat kunt volgen.

Boekt u zelf uw administratie, en wilt u de controle door een expert laten uitvoeren? Ook dit is mogelijk. Natuurlijk kan ik u ook van dienst zijn, indien u tussentijdse cijfers nodig heeft voor een financieringsaanvraag of dergelijke.

b. Jaarrekening.
Voor de jaarafsluiting is een jaarrekening nodig. Aan het opstellen hiervan zijn bepaalde regels verbonden. Daarom is gespecialiseerde hulp vaak nodig. Indien u een Besloten Vennootschap heeft ben u verplicht de jaarstukken te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Ook dit kan ik voor u verzorgen.

c. Werken op locatie/Freelance werkzaamheden
Voor het verwerken van de financiële administratie is het soms makkelijker als het werk op locatie verricht wordt. Dit werk verricht ik voor meerdere klanten op periodieke basis. Voor werkzaamheden op locatie kunt u mij ook incidenteel inhuren. Bent u hierin geïnteresseerd? Dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen voor meer informatie.